Dulce de Leche is een bekende banketbakker en koffietent in Valencia met meerdere locaties in de stad. Hier kun je genieten van lekkernijen als cheesecakes, eigengemaakte taarten en een heerlijke kop koffie. Voor zowel ontbijt als lunch ben je hier aan het goede adres. Lees meer over de lekkerste hapjes, en ontdek waar je Dulce de Leche kunt vinden in de stad.

Dulce de Leche biedt verschillende huisgemaakte taarten aan, zoals bijvoorbeeld een Oreo-taart, een frambozen-taart of een aardbeien-taart met chocolade. Er zijn ook cheesecakes, gebakjes, muffins, en croissants. Heerlijk in combinatie met een cappuccino. Is er een betere manier om je dag te beginnen dan met een warme koffie, een chocolade croissantje en een aardbeien cheesecake?

Wanneer je geen zoete trek hebt en liever wat hartigs wil eten, bijvoorbeeld tijdens lunchtijd, dan zijn er bij Dulce de Leche ook verschillende broodjes, empanadas, quiches en yoghurts te bestellen. Kortom: voor ieder wat wils!

dulce-de-leche-valencia
Sfeerimpressie Dulce de Leche

Onze ervaring bij Dulce de Leche

Recent geleden heeft Rick ontbeten bij Dulce de Leche França. Wat opviel was de knusse, gezellig sfeer en de heerlijke geur van de zoete broodjes. De cappuccino smaakte goed en het appel-chocolade gebakje was ook heerlijk. Binnen was zowel Nederlands als Engels te horen – wat de populariteit bij toeristen bevestigd. Ondanks de drukte was het personeel erg attent en behulpzaam, wat niet altijd overal zo is. Tip is om doordeweeks te gaan, dan is het minder druk als in het weekend.

Locaties: waar kun je Dulce de Leche vinden?

Er zijn twee Dulce de Leche locaties te vinden. De eerder genoemde Dulce de Leche França ligt aan de Avenida de França, nummer 8. Deze locatie ligt pal naast de Ciudad de las Artes y las Ciencias, een van de bekendste bezienswaardigheden van Valencia.  

Dulce de Leche Central ligt in de hippe wijk Ruzafa, te vinden op het adres Calle de Jesús 71. In deze wijk zijn veel mooie boetiekjes te vinden, leuk om een bezoek hieraan te combineren met een lekker taartje.

koffietent valencia

Ontdek ook onderstaande artikelen over culinair Valencia