Aanrader: de vuurwerkshow van Caballer in Marina Beach Club

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Las Fallas komt eraan en dat belooft weer veel spectaculaire vuurwerkshows. Het bekende vuurwerkbedrijf Ricardo Caballer presenteert in samenwerking met Amstel op zaterdag 29 februari om 20:00 uur de allereerste show, waarbij Marina Beach Club het decor zal zijn. 

Anderhalve ton in 15 minuten

Net zoals voorgaande jaren belooft het een waanzinnig schouwspel te worden rondom de omgeving van het Veles e Vents gebouw. De verwachting is dat de Las Fallas vuurwerkshow nog innovatiever gaat worden dan voorgaande jaren. De show was vorig jaar een groot succes met meer dan 100.000 toeschouwers. Toen ging er in slechts 15 minuten maar liefst anderhalve ton buskruit de lucht in. 

De combinatie van mascletà’s en vuurwerk is het kenmerk van de jaarlijks terugkerende show. Mis hem niet en zet de datum snel in je agenda!

Informatie bereikbaarheid evenement

Vanaf 16 uur is het gebied rondom Marina Beach Club volledig afgesloten voor wegverkeer. We raden je daarom aan om lopend te gaan, of met het openbaar vervoer. 

De metro- en tramlijnen die je kunt nemen naar het gebied:

Lijn 4: Las Arenas / Lijn 8: Grau-Canyamelar, Marina Real Juan Carlos I / Lijn 6: Grau-Canyamelar

De buslijnen die je kunt nemen naar het gebied:

  • Malvarosa Zone: Lijn 1, 2, 19, 32
  • Avda. Del Puerto / Nazareth: lijn 3, 4 en 30, 31
  • Nachtlijnen: N1 (Malvarosa Zone), N8 (Nazareth Zone), N9

Geniet voor de start van de vuurwerkshow in Valencia van gratis concert

Voor de vuurwerkshow begint kun je ook nog eens, geheel gratis, genieten van een concert georganiseerd door Los 40 Principales. Dit wordt gehouden voor het Veles e Vents gebouw. De evenementen poster verklapt de aanwezigheid van bekende namen zoals Bombai, Miki Nuñez, Ricky Merino en nog vele anderen. Het concert start vanaf 18:30.

Meer informatie en tips over Fallas 2020

Los 40 Valencia