Valencia is een stad waar veel te doen is. De zon, de zee en het lekkere eten is bij iedereen bekend.. maar wat kun je allemaal nog meer doen? Ontdek onderstaande tips en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Een stad met veel historie. Dat is Valencia. Om die reden zijn er ook veel fascinerende musea om te bezoeken. Ideaal om even de drukte van de stad te ontsnappen en jezelf onder te dompelen in de Spaanse cultuur. Wat gaat jouw eerste museumbezoek in de sinaasappelstad worden? Ontdek de vijf mooiste musea in Valencia hier.

Een dagje naar het strand​

Wat is er fijner op een zonnige dag dan naar het strand gaan? Valencia leent zich uitstekend voor een stranddag. Maar waar ga je naartoe? Er zijn verschillende soorten stranden: voor het gezin, voor de sportieveling of voor degene die rust zoekt. Ontdek het meest ideale strand in Valencia voor jou.

playa-de-malvarrosa

Bezoek het hippe Marina Beach Club

Marina Beach Club. Het is de hipste hotspot van Valencia waarvan je ongetwijfeld weleens iets van op Instagram hebt gezien. Je kunt er lekker chillen bij het zwembad met een cocktail. Wat kost het en waar kun je het vinden? Lees meer over Marina Beach Club.

Doe een drankje op een rooftop bar

Een rooftop bar is een ander woord voor een dakterras waar je onder andere drankjes en hapjes kan doen. Het unieke aan rooftop bars in Valencia is dat ze een prachtig uitzicht bieden over de stad. Maar waar moet je wezen? Ontdek hier de leukste rooftop bars van Valencia.

Ontdek de grote overdekte markt

Mercado Central is de grootste overdekte markt van Valencia en een van de grootste van Europa. Locals komen hier ieder dag hun verse vis, groenten en vlees halen. Toeristen zijn hier ook van harte welkom. Zelfs als je niks hoeft te kopen is het een bezoek waard vanwege de indrukwekkende architectuur. Kom meer weten te weten over Mercado Central.

Mercado-Central-Valencia