Het is een van de meest hippe hotspots van Valencia: Marina Beach Club. Deze toffe strandclub ligt pal naast de zee en vlakbij de haven. Een plek bij uitstek om lekker te genieten en de stadsdrukte achter je te laten. Zo is er een indrukwekkende infinity pool omringd door comfortabele ligbedden en zonnebedden. Marina Beach Club heeft verder ook een eigen restaurant en dansvloer. Ook voor ons is deze strandclub een bijzondere plek: wij hebben elkaar hier ontmoet!

Loungen aan het zwembad

Lekker chillen bij het zwembad? Dat is een goed idee! De infinity pool geeft de impressie dat het zwembad zo overloopt in het strand van Las Arenas en de zee. Je hebt een schitterend uitzicht doordat Marina Beach Club een paar meter hoger ligt dan het strand.

Hou wel rekening met het prijskaartje van de bedjes bij het zwembad. Om er een te reserveren betaal je €50. Hier zit wel een borg van €15 in. Voor de overige €35 kun je consumpties bestellen (wijn, bier, cocktails, broodjes, snacks). Maak dit bedrag vooral op, want het restant van de €35 krijg je niet terug.

Hapje eten in het restaurant met uitzicht aan zee

Het restaurant van Marina Beach Club serveert eten tegen prijzen vergelijkbaar met een goed Nederlands restaurant. De culinaire expertise van het restaurant uit zich vooral in een frisse mix van mediterrane traditie en moderniteit (zie hier de menukaart van de website). Er is een binnen- en buitengedeelte. De ruime eetzaal biedt een mooi uitzicht op het strand en de zee. Bij het zwembad en op het strand vind je ook nog twee andere restaurants: El Portret en Tatami Japanese Food.

Het uitgaansleven bij Marina Beach Club

Mocht je denken dat Marina Beach Club alleen ’s middag’s tot leven komt, dan heb je het mis. ’S avond veranderd de ogenschijnlijk relaxte strandtent in een bruisende open lucht club. Er zijn VIP-lounges waar je je eigen tafel kunt krijgen. Iets verderop vind je de dansvloer waar de hele zomer door allerlei DJ’s hun ding doen. De muziek verschilt per avond maar populaire keuzes zijn bekende hits, lekkere beats en housemuziek. Uitgedanst? Dan kun je natuurlijk ook even op adem komen met een brede keuze aan drankjes, cocktails, sushi-gerechten en andere lekkernijen.

Marina-Beach-Club-Valencia
Foto: marinabeachclub.com

Praktische informatie

  • Locatie: Carrer Marina Real Juan Carlos I
  • Openingstijden strandclub: dagelijks van 11:00 – 1:00
  • Openingstijden keuken in de winter: dagelijks van 13:00 – 00:00
  • Openingstijden keuken in de  zomer: dagelijks van 11:00 – 0:00
  • Telefoonnummer: +34 961 15 00 07
  • Website: https://marinabeachclub.com/en/

Meer activiteiten in Valencia

Ben je op zoek naar wat je allemaal nog meer kan doen? Bezoek dan onze activiteiten pagina en ontdek nog meer leuke dingen om te doen, zoals waar de mooiste musea en de tofste rooftop bars zijn.